nieuws

Syntrus: 67 middeldure huurwoningen in Den Haag

Projectontwikkeling

Syntrus Achmea is begonnen met de verhuur van 248 huurwoningen in de Monarch in Den Haag.

Syntrus: 67 middeldure huurwoningen in Den Haag
Monarch

Monarch bestaat uit 248  stadsappartementen verdeeld zijn over twee torens van 72 meter hoog in het Beatrixkwartier aan de rand van het centrum. De woonoppervlaktes variëren van 58 tot 132 m2. De grotere appartementen komen op de bovenste vier verdiepingen. Op de lager gelegen verdiepingen bevinden zich de kleinere appartementen.

Categorie middenhuur

De huurprijzen van de appartementen in Monarch liggen tussen de  775 en 1.745 euro per maand exclusief parkeerplaats en servicekosten. Een parkeerplaats is te huur voor 115 euro per maand, excl. servicekosten. Uit de lijst met het huuraanbod in de torens blijkt dat ruim een kwart van de woningen (67) valt in de categorie middenhuur (720 tot 1.000). De rest van de appartementen vallen in de duurdere huurcategorie.

Syntrus kocht de woontorens eind 2016 voor een pensioenfonds van ontwikkelaar Provast

Reageer op dit artikel