nieuws

Longevity Partners opent kantoor in Nederland

Projectontwikkeling

Longevity Partners opent een kantoor in Nederland. Dit Britse bedrijf adviseert vastgoedfondsen op verduurzaming van de portefeuille.

Longevity Partners opent kantoor in Nederland

Longevity Partners, een dienstverlener op het gebied van energie en duurzaamheid voor Europese vastgoedfondsen, opent hun tweede Europese kantoor in Nederland. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in het ITO-gebouw in Amsterdam Zuid.

Het Nederlandse kantoor van Longevity Partners opent op maandag 16 september onder het management van Roger Toussaint, de nieuwe algemeen directeur van Longevity in Nederland. Toussaint, een Nederlander, sluit zich aan bij Longevity Partners van OPPS, een consultant voor overheidsopdrachten waar hij was belast met het opzetten van geïntegreerde contracten voor duurzame gebouwen. Hij werkte eerder bij TNO in verband met koolstofarme klimaatbestendige steden en houdt ervan gebouwen duurzamer te maken. Toussaint: ‘Duurzaamheid speelt een grote rol in de Nederlandse economie. Circulaire bouwmethoden, energie-efficiëntie, gezonde gebouwen en klimaatveerkracht zijn elementen die in een ongekend tempo moeten worden omarmd om de doelen van Parijs te bereiken. Door kennis, mensen, disciplines en technologieën te verbinden, creëert Longevity oplossingen voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Het is een echte eer om Longevity’s uitbreiding te leiden in Nederland.’

In slechts vier jaar is Longevity Partners gegroeid van een boetiekadviesbedrijf naar dienstverlener van Europa’s grootste vastgoedfondsen. Redevko en Catella behoren tot de klanten. Ze zijn vertegenwoordigd in meer dan 60 miljard Britse pond aan commercieel onroerend goed in 25 Europese landen. Etienne Cadestin, oprichter en CEO van Longevity Partners: ‘We hebben de laatste drie jaar diensten geleverd in de Nederland, en nu zijn we verheugd met de opening van deze ​​lokale vestiging. Roger heeft een opmerkelijke creatieve visie die zal bijdragen aan het succes van de programma’s van onze klanten en die van ons internationaal team.’

Reageer op dit artikel