nieuws

Het Arsenaal in Grave wordt Lifestyle Center

Projectontwikkeling

Het Arsenaal in Grave wordt Lifestyle Center
Het Arsenaal Grave

Het Arsenaal in Grave wordt na jaren van leegstand een lifestyle winkelcentrum.

Interieurdesigner en meubelgroothandel Keijser&Co restaureert het Arsenaal in Grave en transformeert het tot een luxe Lifestyle Center, boetiekhotel, expositieruimte, restaurant en evenementenlocatie. Het gaat om 4500 vierkante meter.

Door het pand zal na jaren van leegstand een nieuwe wind gaan waaien. Sinds mei 2019 zijn Aard Keijser en Lonneke van der Weyden – de eigenaren van Keijser&Co – eigenaar van dit monumentale pand dat voorheen het eigendom was van Jan des Bouvrie. Ze betaalden er 1,6 miljoen voor. Van 1999 tot en met 2006 was hij hier gevestigd met een hedendaagse woonwinkel. Keijser&Co heeft zijn keuze op het Arsenaal laten vallen vanwege de centrale ligging (Gelderland, Noord-Brabant, Limburg en het Ruhrgebied), de authentieke uitstraling en de lange geschiedenis van het pand. Zij gaan het Arsenaal transformeren tot een levendig Lifestyle Center met een (inter)nationale aantrekkingskracht van zowel consumenten als bedrijven. Versterkende specialismes onder één dak In het Arsenaal zullen tien tot vijftien bedrijven met diverse expertises uit hetzelfde segment elkaar versterken en een totaalbeleving bieden op gebied van lifestyle en wonen.

Keijser&Co is eigen;lijk vooral bekend uit de op maat gemaakte meubelen. Hun kantoor is gevestigd in Nijmegen, in combinatie met het magazijn. De collectie wordt gepresenteerd in de  showroom van 800 m2 in het ETC Design Center in Culemborg.

Reageer op dit artikel