nieuws

Green start bouw multifunctioneel gebouw

Projectontwikkeling

Green Real Estate geeft 11 september het startsein voor de start bouw van een multifunctioneel gebouw op de Nuon locatie in Alphen aan den Rijn.

Green start bouw multifunctioneel gebouw

Het ontwikkelteam Loostad Vastgoedontwikkeling en Green ronden hiermee een ontwikkeling af die huisvestiging biedt aan een brede doelgroep.

Het project, gelegen tussen het spoor en de Prins Bernardlaan in Alphen aan den Rijn, kent een lange geschiedenis. Na een jarenlange sanering is het bestemmingsplan nu bijna afgerond en is de opstalontwikkeling tot stand gekomen. Het gebouw biedt straks 63 appartementen voor Woonforte, vijf markante businessunits met een oppervlakte van bijna 1.100 m2 en een plaats voor begeleid wonen in de vorm van 58 zorgappartementen voor Ipse de Bruggen en Philadelphia.

Huurders van de appartementen en kopers van de businessunits beschikken daarbij over een eigen parkeerterrein op het maaiveld met 125 parkeerplaatsen. De commerciële ruimten worden door Green te koop aangeboden. Aan de noordzijde van het gebouw is een eigen toegangsweg gepland, die een aftakking van de
bestaande rotonde zal worden. De ontwikkeling sluit direct aan op de naastgelegen ontwikkelingen van Woonforte en Thunnissen. Aan de zuidzijde is onlangs een gebouw gerealiseerd voor Woonforte met een commerciële plint, een parkeerlaag op de  eerste verdieping en sociale woningbouw.

Aan de noordzijde ontwikkelde Thunnissen een project met grondgebonden woningbouw met half verdiepte parkeerkelder. Deze bouw is ook reeds gestart.

Reageer op dit artikel