nieuws

Camelot realiseert 100 studentenkamers op Tilburgse campus

Projectontwikkeling

Leegstandsbeheerder Camelot gaat voor medio september 2019 bijna honderd internationale studenten huisvesten op de campus van de Universiteit van Tilburg. 

Camelot realiseert 100 studentenkamers op Tilburgse campus
Camelot zal het Prisma Building van de Tilburg University transformeren tot studentencomplex

Het Prisma-pand op het terrein van de Universiteit van Tilburg wordt getransformeerd tot een complex van bijna 100 studentenkamers. De studenten voor wie deze woonruimte bedoeld is verblijven momenteel in hotels. Door een gebrek aan kamers in Tilburg en omstreken is het vooral voor internationale studenten lastig om woonruimte te vinden.

Volledig gemeubileerd

In het complex zorgt Camelot voor volledig gemeubileerde en gestoffeerde studentenkamers, zodat de studenten er meteen in kunnen. Daarnaast komen er toiletten, douches, een wasserette, een ruime keuken en een gezamenlijke ruimte met onder andere een tafeltennis- en pooltafel. Vanaf 13 september kunnen de studenten hier terecht.

‘Bruikleenvergoeding’

Voor de kamers betalen de studenten een bruikleenvergoeding van 255 euro voor een eenpersoonskamer, 199,95 euro per persoon voor een tweepersoonskamer. Dit is lager dan de gemiddelde kamerprijs in Tilburg, die vorig jaar 321 euro bedroeg.

Reageer op dit artikel