nieuws

Impact ontwikkelt nieuw DC in Lansingerland

Projectontwikkeling

Impact Vastgoed gaat een nieuw distributiecentrum van circa 46.000 m2 ontwikkelen op Bleizo in Lansingerland

Impact ontwikkelt nieuw DC in Lansingerland

Impact Vastgoed heeft een overeenkomst gesloten met Gemeenschappelijke Regeling (GR) Bleizo voor de aankoop van een kavel van circa 73.000 m2. Op deze kavel zal Impact de ontwikkeling van een hoogwaardig en duurzaam distributiecentrum gaan verzorgen.

Trein, auto, bus en fiets

Het gebouw is duurzaam ontworpen en staat op een ‘A-locatie’ ten aanzien van de ligging en bereikbaarheid. Bleizo ligt pal aan de A12 bij de oprit en mei 2019 is hier tevens het station Lansingerland-Zoetermeer geopend. Een vervoerknoop waar trein, auto, bus en fiets met elkaar verbonden worden. ‘Het is de ideale uitvalsbasis voor logistieke bedrijvigheid’, aldus Impact Vastgoed.

Eerste paal

Het gebouw zal worden voorzien van Breeam Very Good certificering. Het distributiecentrum zal circa 40.000 m2 omvatten en er is een bijbehorende kantoorruimte (2.000 m2) en mezzanine (4.200 m2) voorzien. De planning is om in het tweede kwartaal in 2020 de eerste paal de grond in te slaan en zal naar verwachting een jaar later gereed zijn.

Reageer op dit artikel