nieuws

Heembouw ontwikkelt distributiecentrum De Loeten in Amstelveen

Projectontwikkeling

In Amstelveen ontwikkelt Heembouw DC De Loeten. Het distributiecentrum van 20.720 m2 met 2.000 m2 kantoorruimte en een mezzanine van 3.850 m2 komt te liggen op een bouwkavel van 38.238 m2.

Heembouw ontwikkelt distributiecentrum De Loeten in Amstelveen

Het ontwerp van Habeon Architecten omvat alle logistieke specificaties die een modern distributiecentrum kenmerken, zoals 12,2 meter vrije hoogte, 5.000 kg vloerbelasting en 22 docks.

Het nieuwe dc wordt gerealiseerd op bedrijventerrein De Loeten op de grens van Amstelveen en Aalsmeer. Gelegen aan de zuidkant van de Metropoolregio Amsterdam en op slechts enkele minuten van Schiphol en de Bloemenveiling Aalsmeer, is het gebouw buitengewoon geschikt voor de vestiging van nationale en internationale logistieke bedrijven. Door zijn eigen op- en afrit aan de N201 is DC De Loeten uitstekend bereikbaar en biedt tevens een snelle toegang tot de snelwegen A2, A4, A9 en A10.

Het dc wordt op risico ontwikkeld. Heembouw is nog op zoek naar huurders en een eindbelegger.

Heembouw start naar verwachting in het eerste kwartaal van 2020 met de realisatie. De oplevering zal dan in het vierde kwartaal 2020 plaatsvinden. Het nieuwe DC wordt verhuurd in compartimenten vanaf circa 7.000 m2 en is geschikt voor de vestiging van één of meerdere logistieke partijen.

Reageer op dit artikel