nieuws

Verkoop appartementen voormalig ING-kantoor Arnhem start

Projectontwikkeling

Verkoop appartementen voormalig ING-kantoor Arnhem start
Highpark, Velperweg 74, Arnhem

De verkoop is gestart van de appartementen in het project High Park, het voormalige ING-kantoor aan de Velperweg 47 in Arnhem. Het project bestaat uit een mix van 281 huur- en koopappartementen.

Het hoogwaardige wooncomplex is ontworpen door architect Powerhouse Company. Projectarchitect Dirk Jan Schaap spreekt van een ‘bijzonder gebouw met genereuze ruimte, esthetische elegantie en een fantastische overmaat.’ Dit blijkt onder andere uit hoge plafonds tot wel vier  meter. Duurzame energie wordt geleverd door een WKO-installatie.

De oplevering zal eind 2020 plaatsvinden. Ontwikkelaar Maikel Withaar van Borghese ziet de herontwikkeling van het kantoorpand als een flinke opwaardering van het stadsdeel. ‘Naast de unieke appartementen wordt de omgeving een stuk groener en zorgen we voor een nieuwe voetgangersverbinding van de Velperweg naar Klarendal.’

De verkoop van de appartementen is in handen van Strijbosch Thunnissen Makelaars en Zigt Makelaars & Hypotheekadvies uit Arnhem.

Foto's

Reageer op dit artikel