Nog te bouwen Helix in Leidsche Rijn al verhuurd

Nog te bouwen Helix in Leidsche Rijn al verhuurd
Helix Utrecht Impressie

Aan de A2 bij Utrecht komt een nieuw kantoorgebouw naast Capgemini, De Helix. Het jonge ICT-bedrijf 2At gaat het huren.

AM Real Estate Development heeft een langjarige huurovereenkomst voor circa 2.320 m2 kantoorruimte afgesloten met 2At in het nog nieuw te bouwen kantoorgebouw Helix aan het Reyjavikplein in Utrecht Leidsche Rijn op zichtlocatie aan de rijksweg A2.

2At is een ICT dienstverlener, die semipublieke organisaties helpt met het inrichten en automatiseren van hun primaire processen en het verbeteren van dienstverlening richting klanten. 2At is gespecialiseerd in Microsoft technologie en de toepassing daarvan in het hoger onderwijs en regieorganisaties.Verhuurder AM Real Estate Development werd geadviseerd door Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield. De belangen van huurder 2at werden behartigd door Waltmann Bedrijfshuisvesting.

Francine Bardoel

Francine Bardoel

Eindredacteur Vastgoedmarkt/de Architect

Francine werkte van december 2018 tot en met december 2019 voor Vastgoedmarkt en de Architect als eindredacteur.

Bio:

-2011-2019 Hoofdredacteur Universiteit van Tilburg, Univers

-2005-2011 Hoofdredacteur website, krantenpagina en magazines bij de provincie Utrecht

-Voor 2005 Regisseur en programmamaker bij diverse omroepen

Mustread voor vastgoed:

Italo Calvino, De onzichtbare steden. In  dit boek brengt Marco Polo verslag uit van zijn reizen aan zijn gastheer, de machtige Kublai Kan, Keizer der Tataren. Langzaamaan beseft de keizer echter dat hem fictieve plaatsen worden beschreven, die alle verwijzen naar Marco Polo's eigen stad. Dit boek laat prachtig zien dat je de gebouwen uit je jeugd altijd het mooist blijft vinden.