nieuws

Inschrijving kantoorkavels LRC geopend

Projectontwikkeling

Vanaf 22 mei 2019 is de inschrijving open voor twee kantoorkavels in Leidsche Rijn Centrum, Utrecht.

Inschrijving kantoorkavels LRC geopend

Gemeente Utrecht is op zoek naar ontwikkelaars voor twee kantoorkavels in Leidsche Rijn Centrum. De kavels zijn op loopafstand van het nieuwe winkelgebied en het bus- en treinstation Utrecht Leidsche Rijn. Het gaat om kavel W3, gelegen aan de noordzijde van het spoor en direct zichtbaar vanaf de Rijksweg A2, waar tussen de 10.000 en 11.000 m2 bvo kan worden ontwikkeld. En kavel D5, aan de zuidzijde van het spoor, waar tussen de 7.500 en 8.500 m2 bvo kan worden ontwikkeld.

Leidsche Rijn Centrum is het nieuwe winkelgebied van Utrecht en nieuwe centrum van Leidsche Rijn. Het centrum is een stedelijke diversiteit van winkels, horeca, cultuur en wonen. Een groot deel is inmiddels opgeleverd en in gebruik. Een deel is nog te ontwikkelen.

Geïnteresseerden melden zich aan door uiterlijk 11 juli 2019 voor 12.00 uur het inschrijfformulier in te dienen:

https://www.utrecht.nl/wonen-en-leven/bouwen/bouwprojecten/leidsche-rijn/ondernemen/wilt-u-ontwikkelen-in-leidsche-rijn/ontwikkelen-kantoorkavels-leidsche-rijn-centrum/

Reageer op dit artikel