nieuws

Kadans ontwikkelt 18.000 m2 kantoor in Utrecht

Projectontwikkeling

Genmab en Merus hebben de ontwikkeling en exploitatie van een kantoorgebouw van 18.000 m2 gegund aan Kadans Science Partner.

Kadans ontwikkelt 18.000 m2 kantoor in Utrecht

In het twaalf verdiepingen omvattende multitenantkantoor The Accelerator huren de opdrachtgevers elk 5.000 m2. De rest is bestemd voor andere groeiende bedrijven in de kennisintensieve sector life sciences.

Het pand moet verrijzen bij de entree van Utrecht Science Park. Het krijgt een uitgebreid restaurant, meet & greet-faciliteiten, een vergadercentrum en een auditorium met circa 250 plaatsen. Het streven voor duurzaamheid is het certificaat Breeam Excellent.

Naar verwachting vindt de oplevering begin 2022 plaats. Bij de ontwikkeling werkt Kadans Science Partner samen met Cepezed, Deerns en BAM Bouw en Techniek. JLL en Stone22 traden op als adviseurs bij het selectieproces namens respectievelijk Genmab en Merus.

Reageer op dit artikel