nieuws

Vorm bouwt middenhuur voor BPL Pensioen in Delft

Projectontwikkeling

Vorm gaat in Delft in opdracht van BPL Pensioen 279 middenhuur appartementen bouwen in project Buitenhof.

Vorm bouwt middenhuur voor BPL Pensioen in Delft

Binnenkort ondertekenen BPL Pensioen, vertegenwoordigd door Syntrus Achmea, en Vorm de overeenkomst voor de bouw van de 279 studioappartementen in het middenhuursegment. Vorm ontwikkelt zelf 52 studioappartementen ‘Tiles’ genaamd voor de verkoop.

Met de ondertekening wordt de grond van de voormalige Sporthal Buitenhof aan de Duke Ellingtonstraat aan Vorm geleverd zodat de bouwer en ontwikkelaar uit Papendrecht kan starten met de bouw. In het eerste kwartaal van 2022 moet het nieuwe wooncomplex klaar zijn.

Woon- en werkfaciliteiten

De appartementen zijn de derde en laatste fase in project Buitenhof. Bij de ontwikkeling is rekening gehouden met de mobiliteit van de nieuwe bewoners alsook met extra woon- en werkfaciliteiten. Zo kunnen de nieuwe bewoners onder meer gebruikmaken van kantoor-, vergader- en loungeruimten. Daarnaast worden er tien elektrische deelauto’s en tien elektrische deelfietsen beschikbaar gesteld, waar alle nieuwe bewoners gebruik van kunnen maken.

Duurzaamheid complex

Er is de nodige aandacht besteed aan de duurzaamheid van het wooncomplex. Dankzij de warmtelevering scoort het nieuwe wooncomplex een EPC van 0, wat betekent dat het gebouw zelfvoorzienend is op het gebied van warmte.

Reageer op dit artikel