nieuws

Green start verkoop Het Havenhuys

Projectontwikkeling

Op zaterdag 13 april start Green met de verkoop van de 34 appartementen en penthouses in Het Havenhuys, het eerste appartementengebouw in de ontwikkeling Baronie Haven aan de Rijnhaven in Alphen aan den Rijn.

Green start verkoop Het Havenhuys

Naar verwachting wordt er nog dit jaar gestart met de bouw van de totaal 30 appartementen en vier penthouses.

Het plangebied van Baronie Haven ligt aan de Rijnhavenkade en de Prinses Margrietlaan. Het Havenhuys, het eerste bouwdeel van de totaalontwikkeling Baronie Haven, grenst direct aan Haven aan den Rijn. Het gebouw biedt ruimte aan totaal 30 appartementen en vier penthouses met oppervlakten van 88 tot wel 156 m2. Alle appartementen zijn gasloos en energiezuinig gebouwd door middel van warmtepompen en zonnepanelen.

In de aansluitende fase zullen circa 110 appartementen, een horecavoorziening en commerciële ruimte worden opgenomen. Vanuit de haven loopt de corridor door Baronie Haven rechtstreeks naar het winkelcentrum De Baronie.

De ontwikkeling van Baronie Haven wordt in opdracht van Green uitgevoerd door Loostad Vastgoedontwikkeling.

Reageer op dit artikel