nieuws

Maarsen Groep ontwikkelt kantoor in Amstelveen

Projectontwikkeling

Maarsen Groep en Zadelhoff Beheer hebben Architekten Cie. geselecteerd voor een kantoorontwikkeling van 20.000 m2 in Amstelveen.

Maarsen Groep ontwikkelt kantoor in Amstelveen
Kantoor Campus Kronenburg - beeld Acrhitekten Cie.

Dat meldt Maarsen Groep op zijn website. Het nieuwe gebouw moet verrijzen in het centrum van Campus Kronenburg in Amstelveen. De locatie ligt op tien minuten fietsen van de Zuidas. Eind 2018 won Architetkten Cie. voor dit project een besloten prijsvraag met een compact multitenantkantoor met een semi-openbare sfeer.

‘Tegenwoordig vragen organisaties om nieuwe typen kantoren, waarbij de scheiding tussen kantoorruimte, werkplekken en het publieke domein begint te vervagen. De multitenantkantoren zullen meer-en-meer onderdeel worden van de publieke ruimte. Deze gebouwen hebben grote vloervelden en gemeenschappelijke voorzieningen, die steeds vaker ook voor de directe omgeving worden opengesteld’, aldus Maarsen Groep en Architekten Cie..

Reageer op dit artikel