nieuws

Maarsen Groep bouwt 68 appartementen in Amsterdam

Projectontwikkeling

Maarsen Groep bouwt 68 appartementen in Amsterdam
Koninging Wilhelminaplein 1010-1078, Amsterdam

In opdracht van Maarsen Groep realiseert Van Wijnen aan het Koningin Wilhelminaplein 68 huurappartementen, verdeeld over twee gebouwen.

De twee gebouwen dragen de naam Cubes en bestaan elk uit 34 appartementen met een half verdiepte garage met parkeerplaatsen, fietsberging en bergingen. De appartementen tellen twee, drie of vier kamers en hebben alle een balkon. De appartementen worden verhuurd in het middeldure- en vrije huursegment.

De ontwikkeling maakt deel uit van een gebiedsontwikkeling van totaal vier woonblokken, gesitueerd ten westen van het World Fashion Centre nabij Slotervaart in Amsterdam. De oplevering zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2020 plaatsvinden.

‘De eerste gesprekken voor dit project dateren uit 2000. Wij zijn verheugd dat de laatste fase van het project nu wordt afgerond met de realisatie van 68 woningen’, zegt directeur Monique Maarsen van Maarsen Groep.

Reageer op dit artikel