nieuws

CDA Noord-Holland wil af van adviescommissie ruimtelijke ontwikkeling

Projectontwikkeling Premium

Het CDA in de provincie Noord-Holland wil af van de provinciale Adviescommissie Ruimte Ontwikkeling (ARO). Het voorstel staat in het verkiezingsprogramma van het CDA Noord-Holland voor de aankomende Statenverkiezingen en moet bijdragen aan een versnelling van de nieuwbouw in de provincie.  

CDA Noord-Holland wil af van adviescommissie ruimtelijke ontwikkeling
Dennis Heijnen, fractievoorzitter CDA Noord-Holland. Foto: Tessa Bruggink

Volgens CDA-lijsttrekker Dennis Heijnen is de woningmarkt met afstand het belangrijkste onderwerp van de komende provinciale verkiezingen. ‘Wij willen snel, meer woningen in de hele provincie. Dat andere politieke partijen de woningbouw dwars zitten is …