nieuws

Start bouw woontoren OurDomain Rotterdam Blaak

Projectontwikkeling

 Stebru start in februari 2019 met de bouw van woontoren OurDomain Rotterdam Blaak (voormalige woontoren Bright) in samenwerking met investeerder en vastgoedmanager Greystar.

Start bouw woontoren OurDomain Rotterdam Blaak

Nu het bezwaar is verworpen zal de bouw volgende maand officieel van start gaan. Robert Steenbrugge, directeur Stebru: ‘We zijn heel blij dat we eindelijk kunnen beginnen met de ontwikkeling van OurDomain Rotterdam Blaak. Op dit moment treffen we de voorbereiding voor de bouwplaats zodat we in februari echt van start kunnen.’

OurDomain Rotterdam Blaak wordt een 70 meter hoge woontoren met 24 verdiepingen. Het markante gebouw in hartje Rotterdam telt straks 612 kamers en appartementen voor studenten en starters. Het woonconcept sluit aan op de wens van de doelgroep met een hoogwaardig afgewerkt appartement in een aantrekkelijke stedelijke omgeving met services, zoals 24/7 hospitality, fitness, lounge en koffiebar, bibliotheek en een grote fietsenstalling. Op het dak van het gebouw realiseert Stebru een 600 m² groot groen dakterras met uitzicht over de skyline van Rotterdam.

Eelko Korteweg, directeur acquisitie en investment van Greystar: ‘We zijn heel trots dat we ook in Rotterdam ons OurDomain-concept kunnen realiseren. De appartementen worden volledig rondom onze toekomstige bewoners ontwikkeld en sluiten helemaal aan op de nieuwe, moderne manier van leven die zij nastreven.’

Bright is een ontwikkeling van Stebru en Boag die wordt gerealiseerd in samenwerking met internationaal belegger Greystar die de woningen na oplevering in eigendom en exploitatie neemt. Het ontwerp is van Tangram Architecten.

Reageer op dit artikel