nieuws

Honderden appartementen en twee nieuwe hotels in Stationsgebied Amsterdam-Noord

Projectontwikkeling Premium

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en Blauwhoed, verenigd in de ontwikkelcombinatie CZAN, geven het Stationsgebied Amsterdam-Noord een nieuwe impuls met de ontwikkeling en realisatie van 184 huurappartementen, 177 studentenappartementen, twee hotels en bijbehorende voorzieningen.

Honderden appartementen en twee nieuwe hotels in Stationsgebied Amsterdam-Noord

CZAN heeft hiertoe overeenkomsten gesloten met de gemeente Amsterdam, Altera Vastgoed, Woonstichting De Key, Hotel Noord Holding en Heddes Bouw & Ontwikkeling. Het plangebied, kavel 1N2, ligt ten westen van het Station Noord (beginpunt Noord/Zuidlijn). De start van de bouw vindt plaats aan het eind van het eerste kwartaal 2019. …