nieuws

20.000 m2 voor bezorgcentrum Sligro

Projectontwikkeling

20.000 m2 voor bezorgcentrum Sligro
Bouw Sligro distributiecentrum

Aan de Stegge Twello is gestart met de bouw van een bezorgservice distributiecentrum voor Sligro.

De nieuwbouw op bedrijvenpark A1 in Deventer zal 20.000 m2 beslaan. Het nieuwe distributiecentrum voor Sligro wordt in juni 2019 opgeleverd.

20.000 m2 nieuwbouw

In het bedrijfsgebouw worden diverse ruimten gerealiseerd waaronder een vriescel van 3.900 m2, een koelcel van 1.900 m2, opslagruimten voor droge kruidenierswaren en een gekoelde multifunctionele expeditieruimte. Het gebouw wordt daarnaast voorzien van kantoorruimten, de benodigde werkruimten en overige ruimten ten dienste van het bedrijfsproces. Aan de voorzijde worden twee laadkuilen gerealiseerd met 30 docks voor laden en lossen.

Nieuwste duurzame technieken

De moderne nieuwbouw voor Sligro wordt voorzien van de nieuwste duurzame technieken, door Aan de Stegge Twello. Het gebouw wordt gasloos gerealiseerd. Verwarming vind plaats door middel van restwarmte uit de koel- en vriesinstallatie. In combinatie met vele andere duurzame toepassingen en bouwmethodes wordt gestreefd naar het behalen van een Breeam Outstanding certificering.

Reageer op dit artikel