nieuws

WDP breidt uit in Roemenië

Projectontwikkeling

Logistiek vastgoedonderneming WDP heeft een overeenkomst ondertekend voor de ontwikkeling en verhuur van 77.000 m2 aan logistiek vastgoed op zijn bestaande locatie in Boekarest voor retailer Auchan.

WDP breidt uit in Roemenië

Dat meldt het in Brussel en Amsterdam genoteerde vastgoedbedrijf. Naast België, Nederland en Frankrijk is het bedrijf ook al geruime tijd actief in Roemenië.

Het investeringsbudget bedraagt circa 45 miljoen euro. Deze nieuwe realisatie benadrukt de strategie van WDP om langetermijnrelaties en partnerships over de landsgrenzen heen te creëren.

Na een eerste samenwerking tussen WDP en de Franse internationale retail groep Auchan in Luxemburg, gaat WDP van start met de ontwikkeling van een nieuwe state-of-the-art logistieke site voor deze retailer op zijn bestaande locatie te Boekarest – Stefanestii de Jos. De nieuwe gebouwen met een totale oppervlakte van 77.000 m2 zullen gedeeltelijk zijn uitgerust met een geconditioneerde zone en zullen worden gehuurd door Auchan voor een periode van zeven jaar. De oplevering is voorzien in de loop van het eerste kwartaal van 2020.

Reageer op dit artikel