nieuws

The Office Operators huren meer plekken in Delftse Poort

Projectontwikkeling

Langzaam maar komen er steeds meer huurders in de Delftse Poort. Op de dertigste verdieping gaan de The Office Operators uitbreiden met 773 vierkante vloerruimte, dit zijn in totaal zeventig extra werkplekken.

The Office Operators huren meer plekken in Delftse Poort
Delftse Poort Rotterdam

The Office Operators verhuurt flexibele kantoorplekken aan multinationals tot aan zzp-ers.  Van simpele vierkante meters tot volledig ingerichte kantoorruimte, van chique vergaderruimte tot een virtual office. Maar hoe cool moet het zijn voor een ZZP-er om op dertigste verdieping van de Delftse Poort kantoor te houden? Vlak naast het mooie nieuwe station van Rotterdam.

De verhuur van Delftse Poort is in handen van CBRE en De Mik Bedrijfshuisvesting. Vreemd genoeg is het pand nog niet helemaal verhuurd. Op Funda blijkt er nog  bijna 7500 vierkante meter beschikbaar kantoorruimte in de Delftse Poort.

Meer flexibele plekken

Op de zeventiende  en tweeëndertigste verdieping van het gebouw is al een business center van The Office Operators gevestigd met totaal 140 werkplekken. Ook het meeting center op de derde verdieping en de algemene receptie van de Delftse Poort worden door The Office Operators verzorgd. De nieuwe verdieping opent in december haar deuren en is reeds voor zeventig procent verhuurd.

Delftse Poort is gevestigd aan het Weena 505 in Rotterdam, en is onderdeel van het CBRE Dutch Office Fund, een niet-beursgenoteerd vastgoedinvesteringsfonds van CBRE Global Investors.

Reageer op dit artikel