nieuws

Stebru tekent voor project Capelle aan den IJssel

Projectontwikkeling

Stebru tekent voor project Capelle aan den IJssel
koopovereenkomst Meeuwensingel

Amvest en Stebru hebben de koopovereenkomst voor de verkoop van de locatie Meeuwensingel in Capelle aan den IJssel getekend.

Stebru en Stevast Baas&Groen gaan de gebiedsontwikkeling Meeuwensingel, in samenspraak met de gemeente Capelle aan den IJssel, nu verder vormgeven. De gebiedsontwikkeling Meeuwensingel bestaat uit twee basisscholen, een gymzaal, kinderopvang en enkele andere maatschappelijke voorzieningen. Daarmee wordt een belangrijke cluster van voorzieningen voor de omliggende buurten gerealiseerd.

Naast de scholen en andere voorzieningen worden ongeveer 170 woningen in verschillende types en prijscategorieën ontwikkeld. Wethouder Dick van Sluis van Stadsontwikkeling juicht de concrete uitvoering van de gebiedsontwikkeling toe: ‘Nieuwe woningen en belangrijke voorzieningen als scholen, een gymzaal en kinderopvang betekenen een impuls voor de wijk Middelwatering. Daar zijn wij als gemeente blij mee, maar vooral inwoners van Capelle aan den IJssel plukken daar straks de vruchten van.’

Robert Steenbrugge, commercieel directeur van Stebru, is een van de leden van het Vastgoedmarkt Executive Expertpanel. Onlangs sprak het panel zich uit over de nabije toekomst van projectontwikkeling.

Reageer op dit artikel