nieuws

Bouw Little C in Rotterdam van start

Projectontwikkeling

Bouw Little C in Rotterdam van start
Little C, Coolhaven, Rotterdam

De bouw van Little C aan de Coolhaven in Rotterdam is 25 juni van start gegaan.

Het project van TBI-bedrijven Era Contour en J.P. van Eesteren omvat 320 lofts en appartementen, waarvan 111 koop en 209 vrije huur, en 9.000 m2 aan ruimte voor kantoren, werkplekken, horeca en ateliers. Familiehuis Daniel den Hoed zal er zijn intrek nemen, zodat kankerpatiënten tijdens behandelingen in het Erasmus MC hun familie dicht bij kunnen hebben.

Het heien is begonnen. Na de zomervakantie begint het werk aan de garage met 245 parkeerplaatsen en dat duurt tot begin 2019. Daarna begint de realisatie van de gebouwen en die zijn op zijn vroegst eind 2020 klaar.

De verkoop van de laatste kooplofts- en appartementen begint na de zomer van 2018. De verhuur begint op een later moment.

Reageer op dit artikel