nieuws

Vorm begint met bouw 40 appartementen in Lisse

Projectontwikkeling

Vorm begint met bouw 40 appartementen in Lisse
Appartementen in De Waterkanten Lisse

Vorm Ontwikkeling heeft het startsein gegeven voor de bouw van veertig appartementen in Lisse.

Het project aan de ringvaart bestaat uit twee blokken aan de ringvaart en is onderdeel van de stedelijke ontwikkeling de Waterkanten.

De appartementencomplexen krijgen vijf woonlagen en komen bovenop een deels verdiepte stallingsgarage. Op de bovenste komen twee penthouses met uitzicht op de ringvaart. Mark de Vos, projectontwikkelaar van Vorm: ‘Met dit project voegen we exclusieve woningen toe aan de markt en zetten we weer een mooie stap in de voltooiing van dit prachtige gebied.’

De combinatie Vorm Ontwikkeling  en ABC Vastgoed is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de luxe appartementencomplexen, Ballast Nedam West realiseert de gebouwen. Naar verwachting worden de appartementencomplexen opgeleverd in het tweede kwartaal van 2019.

Drie jaar geleden, in maart 2015, vierden Vorm Ontwikkeling en ABC Vastgoed het bereiken van het hoogste punt van de eerste woningen in gebiedsontwikkeling De Waterkanten.

 

Reageer op dit artikel