nieuws

Bouw De Verborgen Tuinen in Leusden van start

Projectontwikkeling

Bouw De Verborgen Tuinen in Leusden van start
De Verborgen Tuinen in Leusden

De bouw van woningproject De Verborgen Tuinen in Leusden is onlangs van start gegaan.

Heilijgers realiseert in de eerste fase drie appartementsgebouwen met een ondergelegen stallingsgarage. Twee blokken krijgen vijftien en twintig koopappartementen. Het derde blok omvat 21 appartementen voor senioren met een hoge zorgbehoefte. Alle appartementen worden naar verwachting in het derde kwartaal van 2019 opgeleverd. Aedifica kocht de 21 zorgappartementen.

De tweede fase bestaat uit acht herenhuizen en twee vrijstaande, twaalf twee-onder-één-kap- en negen geschakelde woningen met een maximale breedte van 7 meter. De verkoop van deze woningen gaat in het najaar van 2018 van start.

Reageer op dit artikel