nieuws

Woonzorgcomplex Ouderkerk opgeleverd

Projectontwikkeling

Woonzorgcomplex Ouderkerk opgeleverd
Zonnehuis Theresia in Ouderkerk aan de Amste

Bébouw Midreth heeft de bouw voltooid van zorggebouw Zonnehuis Theresia in Ouderkerk aan de Amstel.

Exploitant van de nieuwbouw aan de Theresiastraat is ouderenzorgorganisatie Zonnehuisgroep Amstelland, eigenaar is Bouwinvest Healthcare Fund. Het gebied biedt zorgfaciliteiten aan 45 bewoners en onder meer dagbesteding voor ouderen uit de omgeving. Naast het Zonnehuis zijn nog 62 zorgappartementen in de vrijehuursector in aanbouw. De oplevering van deze zorgappartementen staat gepland in het voorjaar van 2018.

Het ontwerp van Zonnehuis Theresia en de zorgappartementen is van architectenbureau Rijnboutt te Amsterdam. De gebouwen zijn aangekocht door Bouwinvest Healthcare Fund. Bébouw Midreth, ZorgID, Zonnehuisgroep Amstelland en Bouwinvest Healthcare Fund hebben de gebouwen in nauwe samenwerking met de gemeente Ouder-Amstel en belanghebbenden ontwikkeld. Bébouw Midreth en adviseur ZorgID zijn onderdeel van Koninklijke VolkerWessels.

Reageer op dit artikel