nieuws

Woningproject BPD en Van Wanrooij in Son

Projectontwikkeling

Woningproject BPD en Van Wanrooij in Son
woningproject Sonse Hout in Son

BPD en Van Wanrooij Projectontwikkeling realiseren 65 koop- en huurwoningen in Son en Breugel. De bouwstart is eind 2018.

Dat bericht VOF Sonse Hout, waarin BPD en Van Wanrooij participeren. Het nieuwbouwplan Sonse Hout omvat uitsluitend twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaand/geschakelde woningen in de prijsklasse tussen 300.000 en 600.000 euro. Naast 24 vrijesectorhuurwoningen komen er 41 koopwoningen. De bouw zal worden uitgevoerd door Van Wanrooij Bouwbedrijf. De oplevering is voorzien in het najaar van 2019.

Sonse Hout in nieuwbouwwijk Sonniuspark op enkele minuten van de dorpskern van Son en op 15 minuten rijden van het centrum van Eindhoven. Inbo Architecten tekende voor het ontwerp. Kopers hebben een ruime keuze uit indelings-, uitbreidings- en afwerkingsmogelijkheden, aldus de ontwikkelaars. De verkoop is gestart op 21 februari.

Reageer op dit artikel