nieuws

WDP realiseert nieuwe logistiek Arnhem

Projectontwikkeling

WDP realiseert nieuwe logistiek Arnhem
businesspark IJsseloord2 in Arnhem

WDP en Giesbers hebben een turnkey-overeenkomst gesloten voor de ontwikkeling van een nieuw distributiecentrum met kantoor in Arnhem voor Bunzl Retail & Industry.

Giesbers realiseert de ontwikkeling in opdracht van beleggingsfonds WDP. Het gaat om een distributiecentrum van 19.000 m2 met kantoor van 2.300 m2 voor Bunzl Retail & Industry. De nieuwbouw wordt gerealiseerd op businesspark IJsseloord2 in Arnhem. Bunzl zal de nieuwbouw van WDP huren zodra de werkzaamheden afgerond zijn. De bouwstart staat medio 2018 gepland.

Bunzl zal de nieuwbouw gebruiken als landelijk logistiek centrum voor de distributie van verpakkingen en overige bedrijfsbenodigdheden in zowel food als non-food retail en toeleverende industrieën. IJsseloord2 is een businesspark aan het Velperbroek-circuit en de A12 op 20 kilometer van de Duitse grens. Bunzl is geadviseerd door JLL.

Reageer op dit artikel