nieuws

Real I.S. heropent gerenoveerd Blaak 34

Projectontwikkeling

Real I.S. heropent gerenoveerd Blaak 34
Blaakhouse aan Blaak 34 Rotterdam

Eigenaar Real I.S. heeft het volledig gerenoveerde en naar multi-tenant-gebouw omgevormde kantoorgebouw aan Blaak 34 in Rotterdam officieel geopend.

Authentieke details in dit monumentale, voormalige bankgebouw zijn weer in ere hersteld en aangevuld met moderne faciliteiten. Het gebouw Blaak House beschikt over 9.500 m2 kantoorruimte, verdeeld over een souterrain, begane grond en zes verdiepingen. Sinds november 2017 heeft Tribes op de begane grond en de eerste verdieping, een vestiging voor flexibele werkplekken. Er is nog 7.000 m2 voor verhuur beschikbaar.

Julia Böhm, hoofd Asset Management International bij Real I.S.: ‘We zijn er trots op dit verborgen juweel van Rotterdam weer glans te hebben kunnen geven. De originele kluisruimtes, art deco lampen, marmeren vloeren en andere authentieke details maken dit echt tot een unieke kantoorlocatie. Ons hoge ambitieniveau waar het de afwerking betreft in combinatie met de faciliteiten en de levendige omgeving in het hart van de stad, maken dat ik alle vertrouwen heb ik een snelle verhuur van de nog beschikbare ruimtes.’

Cushman & Wakefield is verantwoordelijk voor de verhuur van Blaak House. Savills heeft het (technisch) project management voor haar rekening genomen en Van Omme & De Groot is de betrokken aannemer. Als architect heeft Real I.S. samengewerkt met V8 Architecten uit Rotterdam.

Reageer op dit artikel