nieuws

Janssen de Jong wint woningtender Zevenaar

Projectontwikkeling

Janssen de Jong wint woningtender Zevenaar
Janssen de Jong Projectontwikkeling ontwikkelt woningen in Zevenaar

De gemeente Zevenaar heeft Janssen de Jong Projectontwikkeling geselecteerd voor de ontwikkeling van fase 3 van De Stede in woonwijk Groot Holthuizen in Zevenaar.

Het geselecteerde plan Het Kapiteel omvat 24 duurzame, grondgebonden woningen. Beltman Architecten, Open Makelaars, BuroBam, The Virtual Dutch Men en Janssen de Jong Bouw Oost maakten ook deel uit van het winnende team.

Het Kapiteel telt zes vrijstaande/geschakelde woningen, tien twee-onder-een-kapwoningen, vier brede hoekwoningen en vier rijwoningen. De te realiseren woningen zijn ontworpen in een zogenaamde tuindorp- of jarendertigstijl en hebben een woonoppervlakte tussen de 109 en 145 m2. Naar verwachting gaan de woningen deze zomer in verkoop. Start bouw staat gepland voor eind 2018. De realisatie van de woningen geschiedt door Janssen de Jong Bouw Oost.

Reageer op dit artikel