nieuws

Hurks start verkoop woningen Kenn 2 Utrecht

Projectontwikkeling

Hurks start verkoop woningen Kenn 2 Utrecht
Corporatiewoningen worden koopwoningen in Adenauerlaan in Utrecht

Hurks bouw & vastgoedontwikkeling begint in Utrecht de tweede fase van de verkoop van gerenoveerde corporatiewoningen in Kanaleneiland Noord Noord (Kenn).

In drie modelwoningen toont het bedrijf verschillende afwerkpakketten waaruit kopers kunnen kiezen. Het betreft woningen aan de Adenauerlaan in Utrecht.

Net als bij fase 1 wordt zowel het interieur als de buitenzijde van de woonblokken aangepakt. Bij fase 2 gaat het in totaal om 60 appartementen: 30 appartementen van circa 74 m2 met een balkon op het zuidwesten, 30 kleinere startersappartementen van circa 39 m2 inclusief balkon en 10 ruime maisonnettes van circa 130 m2 verdeeld over twee bouwlagen. Deze woningen hebben vier slaapkamers en een tuin.

Dit is de tweede keer dat Hurks bouw & vastgoedontwikkeling sociale huurappartementen transformeert naar koopappartementen. De eerste fase werd eind vorig jaar opgeleverd. Hierbij ging het in totaal om 60 sociale huurappartementen die door Hurks naar 74 koopappartementen zijn getransformeerd. Deze woningen zijn allemaal verkocht.

Kopers kiezen uit diverse afwerkpakketten, zoals het pluspakket of het upgradepakket. Daarnaast kunnen kopers opteren voor los meerwerk. Degenen die helemaal zelf aan de slag willen, kunnen kiezen voor een kluswoning.

Foto's

Reageer op dit artikel