nieuws

Groot dc Alphen op losse schroeven

Projectontwikkeling

Groot dc Alphen op losse schroeven
Nedcargo Alphen aan den Rijn

Het is onzeker of Nedcargo een 60.000 m2 groot distributiecentrum gaat bouwen bij containerhaven Alpherium in Alphen aan den Rijn.

Dat bericht Omroep West. De beoogde klant voor wie Nedcargo het distributiecentrum wilde laten bouwen, is afgehaakt. Daarom is ook de overeenkomst tussen Nedcargo en de gemeente Alphen aan den Rijn ontbonden.

De Alphense wethouder Gerard van As hoopt dat het logistiek centrum er toch komt. De gemeente doet nu een nieuwe aanbieding aan Nedcargo om de grond aan te kopen. ‘Waarschijnlijk gaat, als de verkoop door gaat, Nedcargo de 10 hectare grond gefaseerd aankopen’, aldus Van As. In februari moet het bedrijf een keuze maken.

Reageer op dit artikel