nieuws

Green realiseert waterwoningen Reeuwijk

Projectontwikkeling

Green realiseert waterwoningen Reeuwijk
Landal De Reeuwijkse Plassen

Green en De Vries en Verburg Bouw hebben op 11 januari het contract getekend voor de nieuwe bouwfase van Landal De Reeuwijkse Plassen in Bodegraven-Reeuwijk.

Green heeft in samenwerking met Kolpa Architecten voor ParqGreen opnieuw een gevarieerd aanbod van waterwoningen ontwikkeld. De bouwstart is in maart. Deze tweede en laatste fase bestaat uit 138 waterwoningen. Het project ParqGreen Reeuwijkse Plassen omvat totaal 283 waterlodges, waterwoningen en watervilla’s.

Landal GreenParks verzorgt de verhuur, administratie en marketing van dit exclusieve recreatiepark onder de naam Landal De Reeuwijkse Plassen. De eerste fase van 145 woningen is geopend in december 2016.

Reageer op dit artikel