nieuws

Start woningproject ‘s Gravenzande

Projectontwikkeling

Start woningproject ‘s Gravenzande

Woensdag 6 december is een vloerplaat gelegd als symbolische start van het nieuwbouwproject De Vlindertuin te ‘s Gravenzande.

In De Vlindertuin realiseert VORM 129 koopwoningen en 121 vrij sector huurwoningen. Afnemer van de huurwoningen is Syntrus Achmea Real Estate & Finance (SAREF), in opdracht van één van de pensioenfondsen waarvoor zij het vermogen beheert.

De Vlindertuin, dat aansluit op nieuwbouwwijk Dijckerwaal 1, is het tweede deelplan in het zuidelijke deel van Waelpark.  Het groene karakter wordt met name bepaald door de ecologische zone die door Waelpark zal lopen en deel uitmaakt van de Poelzone. De Vlindertuin wordt bereikbaar via de door de gemeente Westland te realiseren ontsluitingsweg, die aansluit op de Naaldwijkseweg.

In deze eerste fase worden 24 rijwoningen 8 twee-onder-een-kapwoningen voor particuliere kopers en 70 rijwoningen voor SAREF gerealiseerd. Verwachte oplevering is eertste kwartaal 2019.

Reageer op dit artikel