nieuws

Primeur: eerste URBAN-kantoorruimte van SKEPP geopend in Vianen

Projectontwikkeling

Primeur: eerste URBAN-kantoorruimte van SKEPP geopend in Vianen
Werkplek kantoorruimte huren in Vianen

SKEPP heeft de eerste URBAN-locatie geopend aan De Limiet in Vianen. Het kantoorpand is ingericht op basis van het C4-concept, ontwikkelt door SKEPP.

Dit concept biedt ruimte om te verbinden, vergaderen, werken en concentreren waardoor het kantoren tot leven brengt. URBAN is de industriële variant van het prefab design inrichtingsconcept officeplanner, biedt 100% flexibiliteit en bestaat uit duurzame producten. Hierdoor kun je flexibel werken in een trendy en stijlvolle omgeving.

Een vaste huurprijs per maand zonder verrassingen

Wat jij wilt is een vaste huurprijs per maand voor deze toffe industriële kantoorinrichting. En dat kan! Voor een bedrag van €233,- per werkplek per maand heb je de URBAN-kantoorruimte inclusief gas, water en licht. Een bijdrage van het onderhoud van de kantoorpand, een inbouwpakken op maat en een stabiele WiFi-verbinding zijn hier ook bij inbegrepen. Je ontvangt van SKEPP een indelingsplan en programma van eisen op basis van C4 helemaal gratis. De overeengekomen inrichting wordt dan al binnen 1 week ingericht.

URBAN is zowel product-technisch als financieel flexibel

URBAN is een industriële kantoorinrichting dat ergonomische werkplekken biedt en zich kenmerkt door warme stoffen, lichte kleuren en een afgestemd pallet aan kleuren voor een goede harmonie. De producten van deze stijl van officeplanner zijn duurzaam en de afschrijving vindt op basis van delen plaats, in plaats van bezitten. Daarnaast is URBAN flexibel en speel je in op blijvende verandering van bijvoorbeeld je groeiende bedrijf, automatisering of robotisering. Met deze flexibiliteit is het ook nog eens mogelijk om jouw ruimte binnen 1 week te herinrichten.

Een kantoorruimte die in alle behoeften voorziet

SKEPP ontwikkelde het C4-concept waardoor je ruimte optimaal wordt benut, doordat het bestaat uit 4 zones: Connect, Conference, CoWork en Concentrate. Hierdoor wordt er op elke behoefte ingespeeld, omdat er een plek is voor informele overleggen, ruimte om te vergaderen, plekken om te werken en ruimte om je terug te trekken ten behoeve van je concentratie.

Connect is een zone waar je plek hebt voor informele praatjes, gezamenlijke lunches en brainstormsessies. Op de tweede verdieping van het kantoorgebouw aan De Limiet in Vianen is deze zone ingericht met een Team Table, Lounge en Connect Bench. Aan de Team Table kun je gezellig samen lunchen of een kopje koffie drinken met een zakenrelatie. Dit is ook mogelijk in de Lounge, die ook ideaal is voor een vluchtig overleg. Ten slotte kun je in de Connect Bench afgezonderd met een collega overleggen. Ideaal als je op zoekt bent naar kantoorruimte in Utrecht en omstreken.

In de Conference-zone heb je de mogelijkheid om formele gesprekken te houden en belangrijke meetings te organiseren. De Big Cocon is de basis voor deze zone en voorziet in die behoefte. Naast een plek voor formele meetings moeten er in de kantoorruimte ook plekken zijn om te werken. De ergonomische werkplekken, de Workbase, vindt je daarom in de Cowork-zone. Heb je meer werkplekken nodig? Geen probleem, want extra werkplekken zijn binnen 1 week al te realiseren.

Soms wil je ongestoord werken zonder afgeleid te zijn door je omgeving. Een plek om je terug te trekken vindt je in Concentrate. In de Small Cocon kun je een belangrijk telefoontje plegen of afgezonderd staand werken. Rustig en ontspannen met je laptop op schoot werken kun je in de Focus Chair en in de Focus Booth heb je afgezonderde werkplek.

Neem zelf een kijkje in Vianen

De kantoorruimte in Vianen aan De Limiet heeft de primeur en is gemakkelijk te bewonderen via de 3D Viewer, waarmee je virtueel door de ruimte loopt. Maar je kunt natuurlijk ook een gratis rondleiding inplannen bij SKEPP. Dan kun je zelf ervaren hoe URBAN inspeelt op de flexibiliteit en behoeften die jouw bedrijf misschien ook heeft, voor maar €233,- per werkplek per maand.

Reageer op dit artikel