nieuws

Nieuwbouw voor Thereca en Hatland Headwear

Projectontwikkeling

Nieuwbouw voor Thereca en Hatland Headwear
Ondertekening koopcontract Thereca en Hatland

Thereca en Hatland Headwear hebben overeenstemming bereikt met Bedrijvenpark H2O over de koop van een perceel van ruim 6.100 m2 bij het knooppunt Hattemerbroek.

Op deze zichtlocatie langs de A28 willen de twee bedrijven gezamenlijk een nieuw bedrijfspand van 3.150 m2 voor eigen gebruik bouwen. ‘Door samen een nieuw pand te ontwikkelen ontstaat de mogelijkheid ons te vestigen op een zichtlocatie langs de A28. Van daaruit kunnen we onze klanten beter bedienen. Het is een belangrijke stap voor de groei van onze bedrijven’, aldus de bedrijven.

Thereca realiseert inspirerende woon- en werkomgevingen in de zorg en in het bedrijfsleven. Het bedrijf is nu gevestigd in Hasselt. Hatland is in 1992 begonnen als winkel en uitgegroeid als de specialist in het ontwerpen en ontwikkelen van een brede collectie outdoor hoeden en petten. Hatland is nu gevestigd in Zwolle.

Consmema en Jan Bakker ontwikkelen ook panden op het bedrijvenpark. Naar verwachting zal begin 2018 de omgevingsvergunning worden verleend en kan daarna met de bouw worden gestart. Het pand van Thereca en Hatland Headwear is in de loop van 2018 gereed. Bedrijvenpark H2O is een regionaal bedrijvenpark van 50 hectare, gelegen langs de snelwegen A28 en A50 bij het knooppunt Hattemerbroek.

Reageer op dit artikel