nieuws

Hotelappartementen naast Stadshart Amstelveen

Projectontwikkeling

Hotelappartementen naast Stadshart Amstelveen
Cityden AMS aan Van Heuven Goedhartlaan in Amstelveen-straatbeeld

Cityden Hotel Apartments heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met eigenaar Yisheng Development voor de exploitatie van een appartementenhotel onder de naam Cityden AMS in nieuwbouwontwikkeling The City Garden in het centrum van Amstelveen.

Cityden AMS opent in het derde kwartaal van 2018 de deuren voor zijn gasten. Het hotel komt in de Van Heuven Goedhartlaan aan de voet van de stadstuinen en winkelcentrum Stadshart Amstelveen. Het gebouw van 6.000 m2 zal 89 hotelappartementen krijgen van 25 m2 voor een studio tot 80 m2 voor een tweeslaapkamer hotelappartement. Op de begane grond wordt een hotel-restaurant gevestigd inclusief een loungebar en fitness, wellness en vergaderfaciliteiten.

In de kelder wordt een ondergrondse parkeergarage gebouwd. Het hotelconcept is onderdeel van het Cityden-hotellabel dat al sinds 2012 actief is in de binnenstad van Amsterdam. Cityden richt zich vooral op zakelijke reizigers die voor hun verblijf – alleen of met gezin – voorkeur hebben voor het ‘thuisgevoel’ van een appartement met alle faciliteiten en services van een hooggekwalificeerd hotel.

Investeerder en ontwikkelaar Yisheng Development, onderdeel van de Chinese Yisheng Investment Group, is eigenaar en ontwikkelaar van de ontwikkeling The City Garden in Amstelveen. Yisheng verwierf de grondpositie in 2012. De totale nieuwbouw van 30.000 m2 wordt in het tweede kwartaal van 2018 opgeleverd. De nieuwbouw bestaat uit luxe appartementen, winkels, publieke voorzieningen, een appartementenhotel, een exclusief Aziatisch restaurant op de begane grond en de eerste verdieping en een ondergrondse parkeergarage.

Reageer op dit artikel