nieuws

Foruminvest start ontwikkeling in Puglia (Italië)

Projectontwikkeling

Foruminvest Italia heeft onlangs de overeenkomst betekend voor de ontwikkeling van het retailpark Monopolis in Monopoli, in de Zuid-Italiaanse regio Puglia.

Foruminvest start ontwikkeling in Puglia (Italië)
Retailpark Monopolis, Puglia

Monopolis komt aan de snelweg tussen Bari en Brindisi en krijgt een bruto vloeroppervlakte van 43.000 m2. Het programma omvat onder meer een supermarkt van ongeveer 4.500 m2, meer dan vijftien grootschalige winkels en bars en restaurants die samen een foodcourt vormen met uitzicht op zee. In totaal krijgt het retailpark ongeveer zestig winkels en 2.000 gemakkelijk toegankelijke parkeerplaatsen omringd door alle winkels.

Monopolis moet een belangrijke rol spelen in een verzorgingsgebied van ongeveer 350.000 consumenten. De opening van het retailpark staat gepland voor het eerste kwartaal van 2019. In Molfetta, ook in de regio Puglia, opende Foruminvest Italia in 2008 al Gran Shopping Mongolfiera. Dat winkelcentrum heeft een bruto vloeroppervlakte van 35.000 m2 en omvat 130 winkels.

Reageer op dit artikel