nieuws

Continental Car Parks bouwt garage Rotterdam Alexander

Projectontwikkeling

Continental Car Parks bouwt garage Rotterdam Alexander
Demontabele parkeergarage Marten Meesweg Rotterdam

Projectontwikkelaar OVG Real Estate en Continental Car Parks hebben een bouwteamovereenkomst getekend voor de realisatie van een bovengrondse parkeergarage aan de Marten Meesweg in Rotterdam.

Aan de Marten Meesweg liggen grote kantoorpanden en is nabij het winkelcentrum Alexandrium. Door herontwikkeling zijn diverse huurders aan het gebied toegevoegd en is er behoefte aan extra parkeercapaciteit met opslagruimte.

Continental Carks zal een tweelaags parkeervoorziening met een capaciteit van 250 parkeerplaatsen realiseren en 400 m2 magazijnruimte. De parkeergarage wordt gerealiseerd volgens het demontabele Flexideck parkeersysteem. De basis is een staalconstructie met slanke kolommen en prefab betonvloeren. Een parkeermanagement systeem zal gebruikers vlot naar de beschikbare parkeerplaatsen leiden.

Het ontwerp van de parkeergarage is tot stand gekomen in samenwerking met Dam & Partners uit Amsterdam en JVZ Ingenieurs uit Deventer. De bouw start in januari 2018 en de parkeergarage zal medio 2018 worden opgeleverd.

Reageer op dit artikel