nieuws

Compartijn levert luxe Haagse zorgvilla op

Projectontwikkeling

Compartijn levert luxe Haagse zorgvilla op
Compartijn Huize De Regentes Den Haag

Compartijn levert op 15 december in Den Haag een zorgvilla aan Scheveningseweg 106 op. Deze vijfde vestiging van de zorgorganisatie beschikt over 26 zorgappartementen en algemene ruimten.

In het complex van 4.000 m2 genaamd Huize De Regentes was voorheen verzorgingshuis Nebo gehuisvest. De villa is in 1895 gebouwd voor een tabaksplanter en was later lange tijd in gebruik als verzorgingshuis Nebo. De villa – beschermd stadsgezicht – is volledig gerestaureerd en uitgebreid met nieuwbouw. Zorgorganisatie Compartijn heeft hoge ambities om het aantal kleinschalige woonvoorzieningen voor ouderen de komende jaren verder uit te breiden. ‘Binnen vijf jaar willen we naar 25 vestigingen in geheel Nederland toe’, aldus Jeroen Boekel, manager van Huize De Regentes.

Compartijn biedt ouderen op 24/7-basis persoonlijke zorg en service als zij niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen, bijvoorbeeld door dementie. Huize De Regentes heeft een eigen team van verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden, service- en woonassistenten. Omgerekend op jaarbasis is er één personeelslid per bewoner. Er wordt vers gekookt, er is een was- en strijkservice en bewoners kunnen gebruikmaken van een eigen wellnessruimte. Met ingang van 2 januari verwelkomt Jeroen Boekel de eerste families.

Reageer op dit artikel