nieuws

Hans Schröder presenteert langverwacht Markthal-epos

Projectontwikkeling

Hans Schröder presenteert langverwacht Markthal-epos
Markthal Rotterdam

Voormalige Provast-ontwikkelaar Hans Schröder presenteert dinsdag 28 november met mede-auteur Ruud de Wit het boek ‘Markthal Rotterdam, van idee tot icoon’.

De presentatie vindt plaats in het kantoor van advocatenfirma Loyens & Loeff in Rotterdam, een pand dat door Provast werd gebouwd als onderdeel van de herontwikkeling van het gebied rondom de Markthal. Een eerder gekozen locatie bleek te klein om het aangemelde aantal belangstellenden te kunnen ontvangen.

Schröder en De Wit werkten zeven jaar aan het boek, dat de totstandkoming van de Markthal Rotterdam beschrijft vanaf het allereerste, prille begin. Het boek beslaat alle fasen van de bouw en commerciële invulling van het gebouw, met alle bijbehorende pieken en dalen. Het is ‘een bloedstollend vastgoedverhaal’ geworden, stellen de auteurs.

> Lees hier de synopsis van het boek ‘Markthal Rotterdam, van idee tot icoon’.

Reageer op dit artikel