nieuws

Groen woningproject Alphen aan den Rijn

Projectontwikkeling

Groen woningproject Alphen aan den Rijn
Puur Wonen-project Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn heeft Bemog projectontwikkeling geselecteerd voor de bouw van 76 nul-op-de-meterwoningen in Kerk en Zanen. Dit project vormt het sluitstuk van deze nieuwe woonwijk.

Dat bericht De Architect. Het projectteam dat is geselecteerd, bestaat verder uit VVKH Architecten, Luc Bos Stedenbouwkundigen en adviesbureau DWa. De bouwlocatie grenst aan het polderlandschap van het Groene Hart.

Het project met de naam Puur Wonen omvat veertig terrasappartementen, twintig waterwoningen, zestien geschakelde villa’s en een gebouwde parkeervoorziening. De woningen vallen waarschijnlijk in het koopsegment. Bemog start in 2018 de ontwikkeling van het project.

Reageer op dit artikel