nieuws

Blauwhoed begint bouw Park100 Alphen aan den Rijn

Projectontwikkeling

Projectontwikkelaar Blauwhoed is de bouw gestart van 102 woningen in het project Park100 in Alphen aan den Rijn. 

Blauwhoed begint bouw Park100 Alphen aan den Rijn
Woningen in Park100, Alphen aan den Rijn

Park100 wordt gerealiseerd in de wijk Nieuwe Sloot. De wijk is ontworpen door Schippers Architecten BNA in een modern-klassieke stijl met veel aandacht voor groen. ‘Het zal aanvoelen alsof de bewoners letterlijk in een park wonen door alle hofjes, pleintjes en kronkelende paadjes. Dwars door het park loopt een natuurlijke sloot’,  zegt ontwikkelingsmanager  a.i. Nick Kraak van Blauwhoed. ‘Enkele woningen hebben een veranda die naadloos overvloeit in het omliggende park.’

De nieuwbouwwijk ligt tussen de Oudhoornseweg en ziekenhuis Alrijne. Kraak: ‘Het stadshart is op fietsafstand. Sportpark De Bijlen is op loopafstand. Er zijn diverse basisscholen en middelbare scholen in de buurt.’

De woningen zijn alle verkocht via Koppes Makelaardij. Het gaat om 2-laagse parkbungalows, 3-laagse parkwoningen, 3-laagse verandawoningen en 4-laagse herenhuizen. De makelaar kreeg ruim duizend inschrijvingen voor de 102 woningen. Martens Aannemingsbedrijf hoopt eind 2018 de sleutel aan de kopers over te dragen. Blauwhoed kocht de grond in september 2016.

 

Reageer op dit artikel