nieuws

VolkerWessels ontwikkelt recreatiepark in Exloo

Projectontwikkeling

VolkerWessels ontwikkelt recreatiepark in Exloo
Vakantiepark Puur Exloo

VolkerWessels ontwikkelt en bouwt 180 luxe recreatievilla’s op familieresort Puur Exloo in Drenthe. Green Real Estate breidt zijn Fletcher Hotel de Hunzebergen in Exloo uit.

Dat bericht VolkerWessels. De luxe recreatievilla’s zijn onderdeel van een groter plan van Green om het familieresort uit te breiden. Zo komt er onder andere een nieuw restaurant, luxe wellness en een overdekt zwembad. Ook worden er op termijn extra hotelkamers gerealiseerd. Puur Exloo wordt ontwikkeld door Kontour Vastgoed, een onderneming van VolkerWessels en specialist in de ontwikkeling van exclusief recreatievastgoed.

Kontour Vastgoed start binnenkort met de verkoop van de luxe villa’s. Met de combinatie van hoogwaardige vakantievilla’s, hotelservices en –faciliteiten beoogt VolkerWessels in te spelen op de groeiende vraag naar luxe accommodaties voor families in Nederland en breidt het concern haar portefeuille in vastgoed voor het luxe recreatiesegment verder uit. Met Puur Exloo richt Kontour Vastgoed zich op het hogere segment van de markt.

Centraal in de ontwikkeling staat de samenwerking met het Fletcher Hotel de Hunzebergen, dat eigendom is van Green. De bouw van de recreatievilla’s is in handen van VolkerWessels-onderneming Koenen Bouw.

Reageer op dit artikel