nieuws

Bryant Park start renovatie Eastpoint Rotterdam

Projectontwikkeling

Bryant Park start renovatie Eastpoint Rotterdam
G.H. Betzweg 1 in Rotterdam

Het kantoorpand Eastpoint aan G.H. Betzweg 1 (5.500 m2) in Rotterdam wordt door eigenaar Bryant Park ingrijpend gerenoveerd.

Het gebouw nabij treinstation Rotterdam Alexander krijgt een flinke upgrade. In de lente van 2018 zullen de werkzaamheden worden afgerond.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit: het uitbouwen van de plint en volledige vernieuwing van de gevel, waaronder ook het vernieuwen van de hoofdingang. Hierbij zal er een doorbraak worden gecreëerd naar de eerste verdieping, zodat er een grote open ruimte ontstaat die de eerste verdieping verbindt met de aangepaste hoofdentree. Tevens komt er een nieuwe ingang bij en vindt er een volledige casco renovatie plaats van de werkplekken, waarbij de grotere gevelopeningen en nieuwe kozijnen zullen zorgen voor meer daglicht, een aangenamere werkplek en een upgrade van het energielabel tot label A.

In opdracht van Bryant Park Netherlands Acquisition I – onderdeel van MCAP1 Global Finance (UK) – en naar ontwerp van architect Laura Alvarez, voert Savills Building & Project Consultancy het projectmanagement van Eastpoint uit.

Foto's

Reageer op dit artikel