nieuws

Bouwstart AMS Cargo Center Schiphol

Projectontwikkeling

De werkzaamheden zijn gestart voor de bouw van AMS Cargo Center op Schiphol Logistics Park in Hoofddorp. Het gaat om een multi-tenant distributiecentrum van in totaal 34.000 m2 op een kavel van ruim 5,9 hectare.

Bouwstart AMS Cargo Center Schiphol
AMS Cargo Center op Schiphol Logistics Park

AMS Cargo Center komt op een zichtlocatie aan de N201 en maakt deel uit van het bedrijventerrein Schiphol Logistics Park. Het complex wordt zomer 2018 opgeleverd en zal bestaan uit vijf individuele opslagunits van 4.000 tot 6.000 m2. Unit A van in totaal ruim 9.000 m2 is reeds voor de lange termijn verhuurd aan Independent World Services (IWS). De overige vier units zijn nog beschikbaar voor verhuur.

AMS Cargo Center is een gezamenlijke ontwikkeling van Built to Build en Proptimize. Het complex is ontworpen door DENC Architecten en zal door Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling worden gebouwd. De verhuurtransactie met IWS is geïnitieerd door De Mik Bedrijfshuisvesting. Verkoper van de grond is Schiphol Area Development Company (SADC).

Reageer op dit artikel