nieuws

Trebbe realiseert woningen nieuwe wijk Vianen

Projectontwikkeling

Trebbe realiseert woningen nieuwe wijk Vianen
Hoef en Haag in Vianen

In opdracht van Lekstede wonen bouwt Trebbe 37 huurwoningen in Hoef en Haag in Vianen. Over een periode van vijftien jaar wordt hier een compleet nieuw dorp gerealiseerd.

Inmiddels zijn al 200 woningen in Hoef en Haag gerealiseerd. Op 22 september ondertekenden de partners de ontwikkelovereenkomst van de nieuwe opdracht. Hiermee wordt opnieuw invulling gegeven aan het sociale huursegment in het nieuwe dorp aan de Lek. Begin 2018 start de bouw en de verhuur van de woningen, die in de zomer van 2018 worden opgeleverd.

Lekstede wonen heeft eerder dit jaar de eerste 36 eengezinswoningen opgeleverd. De 37 geplande huurwoningen zijn bestemd voor alleenstaanden tot gezinnen en van starters tot senioren in woningen met oppervlakten van 95 tot 110 m2.

De nieuwbouw wordt gerealiseerd in de wijk Het Lint. De 37 woningen worden verdeeld over de twee locaties Hagenborgh en Achter de Boerderij. Elk deelplan krijgt zijn eigen signatuur naar ontwerp van SVP Architectuur en Stedenbouw. Trebbe verkreeg de opdracht uit een design & build-aanbesteding. De planuitwerking en realisatie worden uitgevoerd volgens BasisWonen, het concept van Trebbe voor grondgebonden woningen.

Reageer op dit artikel