nieuws

Tilburg opent vernieuwd winkelgebied

Projectontwikkeling

Wereldhave, VolkerWessels en gemeente Tilburg hebben de nieuwe Frederikstraat tussen het Pieter Vreedeplein en de Heuvelstraat feestelijk in gebruik genomen.

Tilburg opent vernieuwd winkelgebied
Drukte bij opening Hudsons Bay in de Heuvelstraat in Tilburg

Nog maar anderhalf jaar geleden zijn een samenwerking aangegaan om het kernwinkelgebied in Tilburg te verbeteren. Speerpunten voor samenwerking zijn het optimaliseren van de winkelroute en een kwaliteitsimpuls geven aan het gebied tussen de Emmapassage, Heuvelstraat en het Pieter Vreedeplein. De eerste resultaten van de samenwerking zijn inmiddels duidelijk zichtbaar voor publiek.

De officiële openingshandelingen werden uitgevoerd door burgemeester Peter Noordanus, wethouder Erik de Ridder van Gemeente Tilburg en ceo Dirk Anbeek van Wereldhave. Daarnaast is de opening van het vernieuwde Pieter Vreedeplein gevierd met zes winkelopeningen. Pers en genodigden bezochten via een rode loper de openingen van Hudson’s Bay, Costes, Rojami’s Brandstore, Sissy-Boy, Tumble ’N Dry en de eerste nieuwe flagshipstore van Hema in Nederland.

Naast de zes genoemde nieuwe winkels zal ook Decathlon in Tilburg de deuren openen op 8 november en staat de opening van Coffee Fellows, een grote koffieketen uit Duitsland, medio oktober van dit jaar gepland.

Reageer op dit artikel