nieuws

MN en PMT leveren woningen Utrecht op

Projectontwikkeling

MN en PMT leveren woningen Utrecht op
project Bloom in Ondiep Utrecht

MN en PMT hebben begin september de laatste fase van Bloom, een nieuwbouwproject in de Utrechtse wijk Ondiep, gerealiseerd. De pensioenbeleggers hebben hierin 36 appartementen en 44 eengezinswoningen opgeleverd.

Met dit nieuwbouwproject leveren MN en de stichting Pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT) een bijdrage aan de gewenste stadsvernieuwing. Utrecht heeft een groot tekort aan goede betaalbare vrijesectorhuurwoningen. De oplevering van dit nieuwbouwproject volgt vier jaar na de oplevering van het naastgelegen appartementencomplex bestaande uit 49 woningen.

Hiermee heeft PMT 129 (nieuwbouw)woningen in eigendom in de Utrechtse wijk Ondiep en creëert daarmee samen met MN woningen in het middenhuursegment.  De appartementen zijn vooral voor jongeren en ouderen geschikt, de eengezinswoningen met name voor gezinnen. Alle woningen waren voor oplevering verhuurd. De woningen zijn hoogwaardig afgewerkt en voorzien van vloerverwarming, een fraaie badkamer en een luxe keuken met inbouwapparatuur.

Het huurniveau ligt tussen de 760 en 1.100 euro per maand voor de appartementen en 1.070 en 1.200 euro voor de eengezinswoningen. De appartementen hebben een gemiddelde oppervlakte van 75 m2 en de eengezinswoningen van 118 m2.

Reageer op dit artikel