nieuws

Hoorne bouwt 30 koopappartementen in Beverwijk

Projectontwikkeling

Hoorne bouwt 30 koopappartementen in Beverwijk
Appartementencomplex De Eik, Beverwijk

De bouw van 30 door Hoorne Vastgoed ontwikkelde koopappartementen in het complex De Eik start op 28 september 2017. De oplevering is media 2018.

Het complex verrijst bij de Vomar Voordeelmarkt aan de Plantage. De bouwstart wordt verricht door de Beverwijkse wethouder Jacqueline Doornbos en Hoorne-directeur Jan Heeremans.

De Eik ligt aan de rand van de Bomenbuurt en de vernieuwde Plantagebuurt in Beverwijk, naast de in 2014 gemoderniseerde en uitgebreide Vomar Voordeelmarkt. Het zes verdiepingen tellende gebouw is ontworpen door architect Rik Bakker van Inbo. Hij tekende ook een deel van de nieuwe bebouwing in de omliggende, autoluwe en van veel groen voorziene buurt. De Eik wordt gebouwd door Regiobouw Haarlemmermeer.

De oppervlakte van de driekamerappartementen loopt uiteen van 75 tot 80 vierkante meter. Op de bovenste etage zijn nog eens twee penthouses (elk 91 vierkante meter) met royale dakterrassen gesitueerd. Van de toekomstige bewoners van De Eik is het overgrote deel afkomstig uit Beverwijk. Dat komt mede door prijsstelling vanaf 175.000 euro.

Foto's

Reageer op dit artikel